Letselschade kind

Iedere ouder wil het beste voor zijn of haar kind. Als een kind letselschade oploopt waarvoor een ander aansprakelijk is, raakt dat het hele gezin. Vanwege de jonge leeftijd van het kind spelen er allerlei vragen en onzekerheden. Zal het kind volledig herstellen? Zal het kind in de toekomst last krijgen van het letsel? Wat is het toekomstperspectief van het kind na letselschade?

Het is van belang dat de ouders van het minderjarige slachtoffer goed begeleid worden in het schaderegelingsproces. Zij moeten namelijk beslissingen nemen, die van grote invloed kunnen zijn op de (financiële) toekomst van hun kind. Dat legt een behoorlijk grote verantwoordelijkheid op de schouders van de ouder(s). AV&L helpt de ouders bij het nemen van de juiste beslissingen, die het belang van hun kind het beste dienen.

Onze advocaten denken niet alleen mee over een financiële oplossing voor de letselschade van het kind. Wij zijn ook actief met het bedenken van oplossingen voor problemen van praktische aard. U kunt hierbij denken aan het regelen van passende kinderopvang, scholing, aangepast vervoer, aanpassingen in de huisvesting en coaching.  Onze advocaten doen dit niet alleen maar samen met een team van deskundigen.

Wilt u meer informatie over letselschade bij kinderen? Neem contact op met de advocaten van AV&L Advocatuur en Mediation te Arnhem voor een gratis eerste gesprek.

Waar vindt u ons?

Neem contact met ons op

Vul hier uw naam in
Vul hier een geldig e-mailadres in
Vul hier een bereikbaar telefoonnummer in
Vul hier uw bericht of uw vraag in