Aansprakelijkheidsrecht

Het aansprakelijkheidsrecht kent vele facetten.

Denk aan de aansprakelijkheid voor een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een beroepsziekte, waardoor u letselschade oploopt. Maar denk ook aan de aansprakelijkheid van het ziekenhuis of de arts voor medische fouten, de producent voor een gebrekkig product of de wegbeheerder voor gevaarlijke toestanden op de weg.

Het kan verder gaan om de situatie waarin u een overeenkomst gesloten hebt, die door uw contractspartij niet correct wordt nagekomen. U kunt dan in principe een schadevergoeding eisen van die contractspartij.

Bijvoorbeeld van uw advocaat die een vordering laat verjaren, waardoor u de zaak verliest en schade lijdt. Of van uw verzekeringstussenpersoon die een verzekering geadviseerd heeft, waar u niets aan blijkt te hebben omdat belangrijke risico’s niet gedekt blijken te zijn. Maar ook van de leverancier die niet op tijd de onderdelen levert, die uw bedrijf in haar eigen productieproces nodig heeft.

De advocaten van AV&L te Arnhem zijn u graag behulpzaam met advies over uw positie. Zij bespreken met u de mogelijkheid om nakoming van de overeenkomst te eisen of om de overeenkomst te ontbinden. En uiteraard adviseren zij u ook over de mogelijkheid om uw contractspartij aansprakelijk te stellen voor uw schade.

Als schadespecialisten weten de advocaten van AV&L precies hoe uw schadevergoeding berekend en gevorderd kan worden. Voor juridische geschillen op het gebied van aansprakelijkheid bent u bij AV&L op het juiste adres.

Waar vindt u ons?

Neem contact met ons op

Vul hier uw naam in
Vul hier een geldig e-mailadres in
Vul hier een bereikbaar telefoonnummer in
Vul hier uw bericht of uw vraag in