Cursussen

AV&L te Arnhem heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij volgen de ontwikkelingen in het aansprakelijkheids-, verzekerings- en letselschaderecht op de voet. Wij zijn betrokken bij de redactie van het Handboek Personenschade (hoofdstuk verlies arbeidsvermogen). Ook verzorgen wij voor Kluwer SmartNewz wekelijks annotaties op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en letselschade.

Onze kennis delen wij graag. Niet alleen via onze blogs, maar ook door het geven van cursussen.

De advocaten van AV&L zijn verbonden aan diverse opleidingsinstituten, zoals de specialisatie-opleiding Grotius Personenschade, het Instituut voor Juridische Opleidingen (IvJO), het Centrum voor Postacademisch Onderwijs Nijmegen (CPO) en Kerckebosch Juridische Opleidingen. Verder geven de advocaten van AV&L regelmatig (incompany)cursussen en lezingen op verzoek van rechtsbijstandsverzekeraars, schaderegelingsbureaus en brancheverenigingen, zoals de vereniging Letselschade Advocaten (LSA), het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) en de Stichting Personenschade Instituut van Verzekeraars (PIV).

Bent u geïnteresseerd in een cursus of lezing voor uw organisatie, bel of mail ons. U kunt kiezen voor één van de door AV&L samengestelde cursussen. Maar wij kunnen voor u ook een ‘cursus op maat’ samenstellen.

Waar vindt u ons?

Neem contact met ons op

Vul hier uw naam in
Vul hier een geldig e-mailadres in
Vul hier een bereikbaar telefoonnummer in
Vul hier uw bericht of uw vraag in