Letselschade

U heeft letselschade opgelopen als gevolg van een ongeluk. Bijvoorbeeld een verkeersongeluk, een ongeluk op het werk of een val of medische fout.

Letselschade kan ingrijpende gevolgen hebben. Wellicht kunt u door uw letsel (tijdelijk) niet meer werken of uw huishouding niet meer doen. Of u wilt hulp inschakelen bij de verzorging van uw kinderen of het onderhouden van uw huis en tuin. Het kan nodig zijn om uw werkplek, auto of huis aan te passen. En wellicht moet u zelfs verhuizen naar een op uw handicaps aangepaste woning.

Hoe dan ook, bij een letselschade (maar ook bij een overlijdensschade) zullen meestal behoorlijk wat zaken geregeld moeten worden. Dat kost geld. De schade die u hierdoor lijdt wilt u graag vergoed zien. Bovendien hebt u recht op een financiële compensatie van uw leed (smartengeld).

AV&L te Arnhem helpt u bij de soms lastige discussies, die met het vaststellen van uw letselschadevergoeding gepaard gaan.

Wij zien het als onze taak om u bij een letselschade of overlijdensschade optimaal te begeleiden, te ondersteunen en te adviseren. Wij doen dit door de communicatie met de aansprakelijke wederpartij van u over te nemen, door te zorgen dat u niet in financiële nood komt, door met u mee te denken over vraagstukken als re-integratie en herstel. En uiteraard ook door uw schade in kaart te brengen en te verhalen. Dat proberen wij altijd in goed overleg te doen met de aansprakelijke partij. Maar als het nodig is procederen we voor u.

De letselschade advocaten van AV&L te Arnhem staan altijd voor u klaar.

Waar vindt u ons?

Neem contact met ons op

Vul hier uw naam in
Vul hier een geldig e-mailadres in
Vul hier een bereikbaar telefoonnummer in
Vul hier uw bericht of uw vraag in